CONCORDE na VHS za 29,-Kč

CONCORDE na VHS za 29,-Kč

Příspěvekod Ivo » 15. 12. 2006, 19:40

dnes jsem se zaregistroval a hned mám pro vás skvělou informaci. V Levných knihách jsem minulý týden zakoupil originální videokazetu The Concorde Story za pouhých 29,-Kč. Jsem přesvědčen, že kdo Concord miluje jako já tak je už na cestě :-)))

P:S. Máte někdo podobný tip na Boeing 747 nebo Concorde ? Ideálně na DVD ?

P.P.S. Adresy všech obchodů najdete na www.levneknihy.cz
Ivo
 
Příspěvky: 3
Registrován: 15. 12. 2006, 19:33

Příspěvekod Michael » 15. 12. 2006, 22:05

Michael
 
Příspěvky: 130
Registrován: 22. 10. 2006, 16:41

Příspěvekod capri » 15. 1. 2007, 2:55

chtelo bi to na dvd ti vhs sem uz nejak poslal do vecnejch lovist !!!! 8)
Uživatelský avatar
capri
 
Příspěvky: 43
Registrován: 17. 10. 2006, 21:52
Bydliště: prague-donetsk-makievka

Příspěvekod PavelD » 18. 1. 2007, 10:35

Ty už máš DVD recordér s DVB-T tunerem, a nebo máš odvahu odjet na dovolenou a nechat TV pořady nahrávat Windowsama na tvém stand-by PC? Jiný důvod k vyhození VHS neznám.
PavelD
 
Příspěvky: 30
Registrován: 24. 10. 2006, 10:04

Příspěvekod FlightDetent » 18. 1. 2007, 12:22

PavelD píše:Ty už máš DVD recordér s DVB-T tunerem, a nebo máš odvahu odjet na dovolenou a nechat TV pořady nahrávat Windowsama na tvém stand-by PC? Jiný důvod k vyhození VHS neznám.


Asi spojujes techologii zapisu (VHS) se systemem vyslilani (DVB-T, S apod.) Kdo ma HDD zaznamnik s DVD rekorderem skutecne VHS muze opustit, ne?
FlightDetent
 
Příspěvky: 208
Registrován: 14. 10. 2006, 20:35

Příspěvekod PavelD » 18. 1. 2007, 13:43

Se obávám, že jsme trochu uhnuli :wink:
ale asi se shodneme na tom, že vypínání analogového vysílání
je za dveřmi a koupě DVD recordéru bez TVB-T tuneru
už dneska nemá smysl.

Záznam digitálního vysílání TV programů
( typicky úterní seriál na ČT1 )
lze provést následovně:

1) DVD recordér s DVB-T tunerem ( včetně možnosti vypálit )
2) Set top box s HDD ( bez možnosti vypálit )
3) Sesynchronizovat DVD recordér a Set top box, aby oba přešli
současně ze STAND BY do provozu ve stejný čas, s podmínkou
správně nastaveného programu u STB
4) pomocí PC - zde považuji za riziko nechat počítač týden v STAND BY


Osobně se dívám po mašince Pioneer DVR 545HX, a teprve potom
vyhodim VHS video.
Kdo nemáte videokameru, tak stačí Pioneer DVR 540HX

Obě mašiny jsou docela novinky, ještě před půl rokem nebylo
v segmentu značkových výrobců na českém trhu NIC !!!
PavelD
 
Příspěvky: 30
Registrován: 24. 10. 2006, 10:04

Příspěvekod FlightDetent » 18. 1. 2007, 14:28

PavelD píše:Sesynchronizovat DVD recordér a Set top box, aby oba přešli současně ze STAND BY do provozu ve stejný čas, s podmínkou
správně nastaveného programu u STB


Ja jsem laik, tak jsem si myslel, ze nechat bezet na prislusnem kanale set-top box (mam Technisat D1) a k tomu nacasovat pripojene video/hdd by nemel byt problem. Tedy, dokud neni treba program prepnout.
FlightDetent
 
Příspěvky: 208
Registrován: 14. 10. 2006, 20:35

Příspěvekod PavelD » 18. 1. 2007, 14:43

Tvoje řešení je v pořádku, pokud během dovolené nahráváš jen
z jednoho programu.
ALE, set tob box pořád jede ( není stand by ),
tedy počet watů ze štítku x 24, x počet dní tvé dovolené, převést na
kWh x sazba, nic moc.
Pioneer ve stand by bere 0,5W, a na začátku
záznamu se přeladí na tebou naprogramovaný program.
PavelD
 
Příspěvky: 30
Registrován: 24. 10. 2006, 10:04

Příspěvekod FlightDetent » 1. 2. 2007, 16:53

PavelD píše:ALE, set tob box pořád jede ( není stand by ),
tedy počet watů ze štítku x 24, x počet dní tvé dovolené, převést na
kWh x sazba, nic moc.


To me zajima, muzes doplnit skutecna cisla? Ten muj je s adapterem na 12 V 500 mA a o prikonu nikde ani fň.
FlightDetent
 
Příspěvky: 208
Registrován: 14. 10. 2006, 20:35

Příspěvekod Foxx » 3. 2. 2007, 13:13

Jelikož vlastním stejnou krabičku od Technisatu , nalistoval jsem francouzský manuál (jiný jsem nenašel) a tam je 3,5 W stand-by / 7,5 W marche. Takže je to vlastně skoro fuk
Foxx
 
Příspěvky: 71
Registrován: 16. 10. 2006, 23:48

Příspěvekod pjp » 3. 2. 2007, 13:16

A nema ta krabicka i vlastni timer ? Ta moje used in germany ano.
Pavel
pjp
 
Příspěvky: 140
Registrován: 17. 10. 2006, 8:30
Bydliště: Vsade a nikde

Příspěvekod capri » 12. 2. 2007, 1:16

PavelD píše:Ty už máš DVD recordér s DVB-T tunerem, a nebo máš odvahu odjet na dovolenou a nechat TV pořady nahrávat Windowsama na tvém stand-by PC? Jiný důvod k vyhození VHS neznám.

Zdravim nechtel sem se nikoho dotknout virokem ze vhs uz sem poslal do vecnejch lovist ale bouzel dnes nam nove technologie nabizeji vice..... od kvality zvuku i obrazu az po lepsi uchovani zaznamu jiz zminovaneho dvd pc atd.....samozrejme ze bich dani film o concordu rad mel ale rad si radsi koupim na tom dvd ! :lol: Jimak kazdy podle sebe co mu vihovuje nejsem proti nicemu !!!!!
Uživatelský avatar
capri
 
Příspěvky: 43
Registrován: 17. 10. 2006, 21:52
Bydliště: prague-donetsk-makievka

Příspěvekod FlightDetent » 12. 2. 2007, 17:44

Foxx píše:Jelikož vlastním stejnou krabičku od Technisatu , nalistoval jsem francouzský manuál (jiný jsem nenašel) a tam je 3,5 W stand-by / 7,5 W marche. Takže je to vlastně skoro fuk


4 W * 24 hod * 10 dni = 0,96 kWh vubec se v tom nevyznam, ale neco jsem zkousel najit na webu a dostal jsem se k cca 2-2,6 Kc/kWh pro E.ON elektriku pres distribuci PRE, sedi to?
FlightDetent
 
Příspěvky: 208
Registrován: 14. 10. 2006, 20:35


Zpět na Letadla

Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Bing [Bot] a 0 návštevníků

cron