Flight simulator 2004

Flight simulator 2004

Příspěvekod Honzik9108 » 20. 12. 2007, 8:42

Lidičky,co hrajete 2004 mi prosim vás poradte,když letim,a dám si autopilota,tak vystoupám asi tak do 30000 feet.Potom to letadlo přestane stoupat,rychlost je taky tak jak já chci,ale čumes letadla je furt nakloněn nahoru,Na Ukazateli horizontální situace vidim náklon o 10,tak právě mi poradtě,jak si mám to letadlo nastavit do vodorovné polohy díkys.
Honzik9108
 
Příspěvky: 6
Registrován: 27. 9. 2007, 8:20

Příspěvekod wingman » 20. 12. 2007, 11:57

Každé letadlo má dostup do určité výšky.např dostup cessny 172 a boeingu 747 se bude výrazně lišit.Je to kvuli řídkosti vzduchu.Ovlivňuje to také velikost nosných poloch, výkon motorů a rychlost.takže letadlo v této výšce musí letět mírně nakloněno aby nestrácelo výšku.Když srovnáš horizont letadlo bude klesat.Autopilot nepracuje s náklonem, ale s rychlostí klesání nebo stoupání.Podle toho upravuje vyvážení zadního stabilizátoru.Takže letadlo na kterém lítáš má asi nižší dostup než 30000 ft.Není to chyba v nastavení FS ale chová se tak i skutečné letadlo.
wingman
 
Příspěvky: 41
Registrován: 18. 1. 2007, 20:15
Bydliště: LKPR

Příspěvekod Honzik9108 » 20. 12. 2007, 15:48

díky za odpověd,a ty si pilot?
Honzik9108
 
Příspěvky: 6
Registrován: 27. 9. 2007, 8:20

Příspěvekod wingman » 20. 12. 2007, 17:06

zatím jen virtuální...
wingman
 
Příspěvky: 41
Registrován: 18. 1. 2007, 20:15
Bydliště: LKPR

Příspěvekod Fabo » 21. 12. 2007, 0:26

wingman píše:Takže letadlo na kterém lítáš má asi nižší dostup než 30000 ft.


Není pravda.
Lietadlo samozrejme operatívny dostup tých FL300 má, ale stále je správne že je lietadlo mierne naklonené nad horizont. Uhol nábehu vo vodorovnom lete ávisi od viacerých konštánt - rýchlosť letu a hmotnosť lietadla budú asi najdôležitejšie.

upravené
Naposledy upravil Fabo dne 21. 12. 2007, 20:14, celkově upraveno 1
Uživatelský avatar
Fabo
 
Příspěvky: 66
Registrován: 18. 11. 2006, 14:37
Bydliště: Košice, Slovensko

Příspěvekod wingman » 21. 12. 2007, 0:42

Nechápu co si tim chtěl říct...Samozřejmě že to závisí také na rychlosti a hmotnosti letadla ale ale autopilot prý udržuje požadovanou rychlost (která by měla být každopádně dostatečná) v fs hmotnost letadla závisí hlavně na množství paliva na palubě a s tím by neměl být problém.ale nevím o jaké se jedná letadlo.mě tohle dělá tu-154m.a operativní dostup se u každého modelu liší.
wingman
 
Příspěvky: 41
Registrován: 18. 1. 2007, 20:15
Bydliště: LKPR

Příspěvekod warman » 21. 12. 2007, 8:33

154 lítá nakloněná trochu víc nahoru i v reálu, takže žádnej velkej problém...
warman
 
Příspěvky: 49
Registrován: 2. 1. 2007, 9:19

Příspěvekod Fabo » 21. 12. 2007, 20:13

No jo, kukám že som to odmazal zpredu ale zozadu nie. Môj post sa teda vzťahuje na časť s operatívnym dostupom. Samozrejme nad dostup sa nedostaneš nech robíš čo robíš (osobne som eMku mal najviac v FL420 ale vyššie už nechcela)

A keď už sa bavíme o T154, tak AP nedokáže udržiavať zároveň rýchlosť aj výšku (no vlastne žiaden AP... keď tak A/T )
Naposledy upravil Fabo dne 21. 12. 2007, 20:41, celkově upraveno 1
Uživatelský avatar
Fabo
 
Příspěvky: 66
Registrován: 18. 11. 2006, 14:37
Bydliště: Košice, Slovensko

Příspěvekod Honzik9108 » 21. 12. 2007, 20:15

jasný,tak díky za radu,já protože nemám moc času,tak lítám jen třeba praha-frankfurt,nebo praha-mnichov,jinak jako moc ne
Honzik9108
 
Příspěvky: 6
Registrován: 27. 9. 2007, 8:20

Příspěvekod Boeing747-8 » 14. 5. 2009, 13:26

můžete mi někdo poradit jak se to letdlo ovládá?děkuji za odpověď
Uživatelský avatar
Boeing747-8
 
Příspěvky: 17
Registrován: 1. 2. 2009, 13:34
Bydliště: Praha

Záleží co potřebuješ

Příspěvekod Honzik9108 » 14. 5. 2009, 14:13

Čau, záleží co potřebuješ poradit, jestli navigaci, nebo ovládání jako takové, to si najdeš v checklistu, přímo v letadle, máš takovou fajfku v rámečku.Nebo postupy při startu, nebo přistání to můžeš udělat pilotní školu přímo v této hře, kde tě naučí přistávat i startovat, ale chce to i rozumět pár slovíček v angličtině, abys aspoň pochytil co ti říká instruktor. Když budeš mít problém tak napiš na můj mail: 91honzik.7@seznam.cz :D
Honzik9108
 
Příspěvky: 6
Registrován: 27. 9. 2007, 8:20


Zpět na Simulátory

Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Google [Bot] a 1 návštěvník

cron