Aleš.
Aldaa píše:Ahoj. Chtěl bych se zeptat, jestli je ještě dneska nějaká šance dostat se za letu do kokpitu. Před 4 lety jsem měl možnost na lince PRG-ATH sedět v kokpitu 737 v průběhu celého letu, včetně startu i přistání. Jump seat - sice nic moc pohodlí - zkroucený nohy, ale za ten zážitek to určitě stálo
. Bohužel mám obavu, že dneska už nic takového nehrozí.
Aleš.
Pavel píše:Aldaa píše:Ahoj. Chtěl bych se zeptat, jestli je ještě dneska nějaká šance dostat se za letu do kokpitu. Před 4 lety jsem měl možnost na lince PRG-ATH sedět v kokpitu 737 v průběhu celého letu, včetně startu i přistání. Jump seat - sice nic moc pohodlí - zkroucený nohy, ale za ten zážitek to určitě stálo
Aleš.
a teď si vezmi jaká je to slast na téhle židli prosedět PRG-HRG-SSH-LCA-PRG....nebo jiné chuťovky:-D
Aldaa píše:Pavel píše:Aldaa píše:Ahoj. Chtěl bych se zeptat, jestli je ještě dneska nějaká šance dostat se za letu do kokpitu. Před 4 lety jsem měl možnost na lince PRG-ATH sedět v kokpitu 737 v průběhu celého letu, včetně startu i přistání. Jump seat - sice nic moc pohodlí - zkroucený nohy, ale za ten zážitek to určitě stálo
Aleš.
a teď si vezmi jaká je to slast na téhle židli prosedět PRG-HRG-SSH-LCA-PRG....nebo jiné chuťovky:-D
No je pravda, že po těch dvou hodinách už jsem moc nevěděl co s nohama, neboť jsem si je nemohl ani natáhnout - druhej Jump na dveřích byl taky obsazenej, takže si dovedu představit, že po takové štrece jakou zmiňuješ se už i zapálený fanoušek docela kroutí
Fabo píše:Ako bežný pax sotva. V prípade nejakej protekcie (známosť s kapčou/FO, ground crew prukazkaa pod.) by to šlo skôr, ale istý si byť nemôžeš nikdy. Leda by si to mal v pracovnej zmluve
Aldaa píše:Fabo píše:Ako bežný pax sotva. V prípade nejakej protekcie (známosť s kapčou/FO, ground crew prukazkaa pod.) by to šlo skôr, ale istý si byť nemôžeš nikdy. Leda by si to mal v pracovnej zmluve
Tehdy jsme měli AD letenky bez rezervace a bylo narváno, takže jsme ani nedoufali, že se dostaneme. Nakonec nám řekli, že nás kapitán vezme a vzhledem k tomu, že v kabině už byly všechny Jumpy obsazeny, tak na nás "zbyl" kokpit.
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 2 návštevníků